Kecskemét, Dobó István Krt. 11. Terasz

Diagnosztika

Fogászati rendelőnkben számos modern diagnosztikai módszer áll Ön és orvosaink rendelkezésére, hogy teljeskörű állapotfelmérését elvégezhessük.

Fogfehérítés, fogékszer

Az arc legmeghatározóbb részei a szemek és a fogak: egy magabiztos és szép mosoly rögtön magára vonja a tekintetet. Az egészséges, ragyogó fehér fogaknak köszönhetően Ön magabiztosabbá válik,  és így bizalmat ébreszt másokban is.

Szájsebészet

Rendelőnkben a foghúzásokat fogorvosaink helyi érzéstelenítésben végezzük. Az esettől függően történhet un. egyszerű foghúzás, komolyabb eseteknél pedig feltárásos foghúzás.

Fémmentes koronák

Cirkónium fogpótlás

Fogászati rendelőnk egy másik, most már igen népszerű fémmentes fogpótlási technológiája a CAD/CAM számítógépes rendszerrel készülő cirkonium-dioxid korona, híd.

Lézeres kezelések

A lézert a szájsebészetben és a fogászatban, egyre szélesebb körben alkalmazzák a fogorvosok. A softlézer hatására a betegség sokkal gyorsabban és kevesebb mellékhatással, kellemetlen tünetek nélkül gyógyul. Természetesen a fogászati, szájsebészeti kezeléseket és a gyógyszeres terápiát nem helyettesítve, hanem azokat kiegészítve.

Fogszabályozás

Az OrthoStyle láthatatlan fogszabályozó rendszer a legújabb módja, hogy megnyerő mosolyra tegyél szert! A sínek esztétikusak, kivehetőek így könnyedén tisztán tarthatod fogaid és a fogszabályozót egyaránt.

Esztétikus fényrekötô tömés

Esztétikus („fehér”) fogtömésekhez rendelőnkben a legújabb generációs nanokompozit és hibridkompozit tömőanyagokat használjuk, melyek az esztétikai és mechanikai igényeket tökéletesen kielégítik. Színük a fog színével megegyezik, amit rétegzési technikával érünk el . Az egyes rétegeket fotopolimerizációs lámpával megvilágítjuk, majd végül a forma és a magasság ellenőrzése után polirozzuk. Az így elkészült tömés azonnal terhelhető, használható.

Fémkerámia koronák

Amikor esztétikus töméssel vagy inlay-betéttel már nem állítható helyre a fog eredeti alakja, formája, akkor a fogat fogorvosunk lecsiszolja.

Inlay – onlay

Ez az úgynevezett szilárd tömés, melyet lenyomat alapján a fogtechnikai laboratórium készít el, és a lenyomatvételhez képest néhány nappal később kerül speciális ragasztóval rögzítésre.

logo
CÍM
Dobó István Krt. 11. Terasz
Kecskemét
H-6000
Recepció
+36 76 887-888
Mobil
+36 70 452 68 03