Kecskemét, Dobó István Krt. 11. Terasz

Fogszabályozás

Az OrthoStyle láthatatlan fogszabályozó rendszer a legújabb módja, hogy megnyerő mosolyra tegyél szert! A sínek esztétikusak, kivehetőek így könnyedén tisztán tarthatod fogaid és a fogszabályozót egyaránt.

3D TECHNOLÓGIA

Biztosan hallott már róla, hogy a 3D technológia egyre nagyobb teret hódít az iparban és az egészségügyben is. Mára a digitális tervezésnek és a háromdimenziós nyomtatóknak hála a fogszabályozás sem rémálom többé! Nincs szükség fém eszközökre a szájban, néhány átlátszó műanyag sín segíti hozzá - fájdalommentesen és láthatatlanul - a tökéletes mosolyhoz, ráadásul lényegesen rövidebb idő alatt, mint hagyományos társai!

MIÉRT?

  1. Valóban láthatatlan!
  2. Egy mozdulattal ki- és visszatehető!
  3. Sportoláshoz, szórakozáshoz is!
  4. Nincsenek rejtett költségek!

HOGYAN KERÜLHET KÖZELEBB ÚJ ÉS MAGABIZTOS MOSOLYÁHOZ?
KÉRJEN IDŐPONTOT MÉG MA!

Orvosa a konzultáció után lenyomatot készít fogazatáról, melyet a laborban egy 3D scanner segítségével digitalizálnak és fogmozgató szoftver segítségével elkészítik a kezelési tervet. A tervet szakorvos készíti és az Ön kezelőorvosával egyezteti. Ezután az elkészült tervet Ön is megtekintheti és megismerkedhet a kezelés hosszával és költségével. Ezek után, ha úgy dönt, hogy belevág a folyamatba, néhány héten belül szállítjuk a síneket és kezdődhet a kezelés.

MILYEN FOGÁSZATI ANOMÁLIÁK ESETÉBEN HASZNÁLHATÓ
AZ ORTHOSTYLE LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYZÓ?

Az OrthoStyle rendeltetése nagyon sokoldalú, a kisebb fogmozgatásoktól kezdve a bonyolultabb esetekig bezárólag segítünk, hogy Ön elégedett legyen új mosolyával. Ismertetünk egy pár kategóriát, amik az OrthoStyle használatával orvosolhatóak.

1. Diasztéma
A fogászatban azt az állapotot jelöli, amikor jellemzően a két felső nagymetsző között hézag van, nagy a kettő közötti távolság.

2. Fogtorlódás
Zsúfoltan elhelyezkedő, egymást fedő, egymásra lapuló fogak, jellemzően a front fogak területén.

3. Mélyharapás
Mélyharapásról akkor beszélünk, ha a felsőmetszőfogak éle 2-3 mm-nél nagyobb mértékben fedi az alsó metszőfogakat. Súlyos
esetben az alsó metszőfogak felső éle beleér a felső metszőfogak mögötti ínyszélbe vagy a szájpadlásba.

4. Progénia
Túlnövekedett állkapocs. Az alsó frontális fogak rázárnak a felső frontális fogakra. Az esztétikai hátrányon kívül rágási, hangképzési nehézségekkel is járhat.

5. Keresztharapás
Keresztharapásnak nevezzük, amikor az alsó fogak a felső fogak elé zárnak. Keresztharapás jelentkezhet a fogsor első és hátsó
részén, de érinthet egy-egy fogat is.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mivel a láthatatlan fogszabályozó kezelés a ma elérhető legújabb eljárás, így gyakran találkozunk olyan kérdésekkel melyek pácienseinkben jogosan felmerülnek. Ezekből szedtünk össze egy csokorra valót. Biztosak vagyunk benne, hogy köztük választ talál néhány Önben is megfogalmazódott kérdésre! Amennyiben további információra van szüksége, látogasson el honlapunkra: www.orthostyle.eu, vagy keressen minket személyesen elérhetőségeinken!

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ORTHOSTYLE?
Az OrthoStyle fogszabályozó minden egyes fogat az elkészített virtuális terv alapján megtervezett módon mozgat. Nem csak a mozgatások mértékét tudjuk pontosan meghatározni, hanem azt is, hogy ezek a mozgatások milyen kezelési stádiumban/ időben történjenek. Ez a szisztéma is elengedhetetlen a sikeres kezeléshez.

MENNYIBE KERÜL AZ ORTHOSTYLE FOGSZABÁLYOZÓ KÉSZÜLÉK?
Az orvosok díjszabása változó. A páciens által fizetett árat ezen felül befolyásolja a kezelés hosszúsága és bonyolultsága. Az OrthoStyle láthatatlan fogszabályozóval Ön biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb ár-érték arányú fogszabályozó kezeléshez jut hozzá! Speciálisan Önre szabott ajánlatunkért forduljon kezelőorvosához! Ezáltal Ön nem csak egy minőségi terméket vásárol meg, hanem árérték arányban is a legjobbat. Árajánlatunkért, kérjük, kezelőorvosa vegye fel velünk a kapcsolatot.

MILYEN HOSSZÚ EGY KEZELÉS?
A kezelések időtartama változó. A könnyebb esetek pár hónap alatt kezelhetőek, közepes esetek 6-9 hónap alatt, de vannak bonyolult esetek is, amikhez akár 12 hónap vagy több szükséges.

MIBŐL KÉSZÜLNEK A FOGSZABÁLYZÓK?
Láthatatlan fogszabályzóink német gyártmányú, erős, orvosi minőségű thermoplastic anyagból készülnek. Személyre szabott fogszabályozóink technológiailag és esztétikailag is a legmagasabb minőséget képviselik.

VALÓBAN LÁTHATATLAN A FOGSZABÁLYOZÓ?
Az OrthoStyle fogszabályozó teljesen átlátszó és tökéletesen illeszkedik az Ön fogazatára, így az egy laikus számára ténylegesen láthatatlan.

MILYEN GYAKRAN KELL VISELNI ŐKET?
A kívánt eredmény eléréséhez napi 22 óra viselés szükséges. Két hét viselés után kell váltani az új fogszabályzóra. Használatát csak az étkezés időtartamára kell megszakítani, akkor csak egyszerűen vegye ki és fogmosás után rakja vissza.

AZ ORTHOSTYLE VISELÉSE KÖZBEN MILYEN GYAKRAN KELL LÁTOGATNOM A KEZELŐORVOSOMAT?
Az orvosi látogatást általában 4 és 6 hét között javasoljuk. Orvosa így ellenőrizheti a megtervezett fogmozgatásokat és a fogak elhelyezkedését.

FÁJDALMAS A LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYZÓ VISELÉSE?
Vannak páciensek, akik éreznek enyhe nyomást az első pár napban, de ez általában hamar elmúlik. Ez teljesen normális, csak azt jelzi, hogy a fogak fokozatosan mozdulnak.

A KEZELÉS BEFEJEZÉSE UTÁN SZÜKSÉGES-E HORDANI RÖGZÍTŐ (RETAINER) FOGSZABÁLYZÓT?
Igen. Az orvosok ajánlják az elért eredmény megtartásához a rögzítő fogszabályzó viselését. Orvosa állapítja meg az időtartamot, és elég csak éjszaka viselni.

HÁNY ÉVES KORIG LEHETSÉGES A FOGSZABÁLYOZÁS ORTHOSTYLE LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÓVAL?
Az OrthStyle láthatatlan fogszabályozót kifejezetten a felnőtt korú páciensek igényeinek kielégítésére fejlesztettük. Így amennyiben a csontállomány lehetővé teszi, akár idős korban is alkalmazható! A magabiztos mosoly ma már nem kor kérdése!

KÍMÉLETES FOGSZABÁLYOZÁS
A szép és önfeledt mosoly nem csak esztétikai szempontból fontos, de a pozitív énkép és az önbizalom forrása is. Egy eredményes fogszabályozó kezelés befolyásolja a rágást, a légzési folyamatot, hatással van közérzetünkre. Láthatatlan fogszabályzóink segítségével a lehető legdiszkrétebb és legkényelmesebb módon érheti el a szabályos fogsor nyújtotta összes előnyt.
Kezelőorvosával együttműködve azon munkálkodunk, hogy Öné lehessen a magabiztos és önfeledt mosoly. E cél elérésében tudományos tapasztalatunkra, technikai szakértelmünkre és elhivatottságunkra támaszkodunk, felhasználva a digitális fogászatban ma rendelkezésre álló legmodernebb CAD/CAM technológiákat, valamint egyedi készítésű OrthoStyle rendszereinket.
Ne habozzon, kérjen információt a kezelésről már ma és pár hónap múlva

MOSOLYOGJON ÖNFELEDTEN A VILÁGRA!

logo
CÍM
Dobó István Krt. 11. Terasz
Kecskemét
H-6000
Recepció
+36 76 887-888
Mobil
+36 70 452 68 03